Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Witam. Chciałbym poprosić was o pomoc jak wiecie Crafter ma ograniczoną ilość miejsca na wpisywanie recek i chciałbym ja powiększyć to tez przyda się dla klanu gdyż będzie można wpisać więcej setów A grade czy S grade, broni, itd chciałbym was prosić żebyście łowili rybki i zbierali Proof Of Catching A Fish i dawali do CWH będę naprawdę wdzięczny i myślę że Klan także z tego skorzysta.
- Jeżeli kompletnie nie znasz się na łowieniu bądź potrzebujesz pomocy pisz do mnie wszystko wytłumaczę
- I tu jeszcze jedna prośba jeżeli uda się komuś uzyskać: Fish Gem, Shiny Fish Gem - to nie zamieniajcie tego na Proof Of Catching A Fish ja odkupie za bardzo dużą stawkę. Dziękuję z góry.
- Za pomoc postaram się wynagrodzić każdego.
sky ja moge iść polowić rybki ale prosze wytłumacz mi na czym to lowienie polega co trzeba zrobić.
Dobrze wiesz że ja wszystkiego jeszcze nie kumam.
Normalne ryby bym ci złowiła ale w L2 nie wszystko jesat takie proste(przynajmniej jeszcze dla mnie).
Wiec jeśli mi wytłumaczysz wszystko dokładnie to możesz na mnie liczyć.
Sarah jak będziesz na L2 a bym siedział to przypomnij mi bo mam dla Ciebie 4657 "Proof of catching fish" i 32 "Shiny Fish Gem".
Spot do łowienia rybek jest kolo giran dokładniej kolo wyjścia obok "Orc Guild"
Ostatnio edytowany przez misato (2008-05-12 06:34:16)
Na życzenie Cl'a i prośbę Klanowiczów " OTO PORADNIK ŁOWIENIA RYBEK!!!!!! " xD
1. Pierwszą najważniejszą sprawą są skille:
- Fishing Expertise (Passive)
- Fishing (Active)
- Pumping (Active)
- Reeling (Active)
Skille można nabyć u "Fishing Guild Member" który znajduje sie w Grocery Store (w każdym mieście).
2. Sprzęt:
- Wędka - najlepiej żeby była tego samego grade'a jaki możemy nosić, lecz nic sie nie stanie jeśli będzie z niższej pułki. Nie może być tylko z wyższego grade'a niż mamy dozwolony.
- Przynęta - Są dwa rodzaje możemy wziąć przynętę przy której używaniu będzie nam w okienku pokazywało jakich skilli mamy użyć(Prize-Winning Fishing Lure, Prize-Winning Night Fishing Lure lub Prize-Winning Novice Fishing Lure) lub ta druga przy której musimy już intuicyjnie wyczuć jakiego skilla użyć(Tych już nie będę wymieniał bo jest ich troszeczkę ^^).
3. Fishing Shot
- Questa ->"Collecting Sweet Fluid" także bierzemy u "Fishing Guild Member"
Należy dropić te Q-itemy i zamieniać je na "fishing shoty"które ułatwiają nam troszkę połów chociaż można łowić i bez nich
Gdyby ktoś czegoś jeszcze nie rozumiał proszę pytać postaram sie to wytłumaczyć najprościej jak będę potrafił ^^
ŻYCZĘ WAM UDANEGO POŁOWU !!!!!!!!!!!!!!!! X]
Ostatnio edytowany przez misato (2008-05-15 13:27:17)