Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
od wczoraj wieczorem nie moge sie zalogowac. robilem update, nic nie pomoglo, host prawidlowy, reaguje tylko oryginalny kamael, a z serwerem WE juz nie moge sie polaczyc. sciagam wlasnie clienta kamaela, moze to cos da
problem rozwiazalem dzieki temu ze sciagnalem czyjs folder System ze strony WH i wkleilem go do odpowiedniego folderu w swoim kamael. ogolnie warto chyba trzymac gdzies kopie swwoich systemow.
Ostatnio edytowany przez perkun (2008-05-04 12:12:08)
na lapku po updejcie też nie moglem sie zalogowac:/
ale mam ciekawszy problem
kilka lat temu założylem sobie konto na jakimś tam serverku L2 z loginem Daimon44... i teraz gdziekolwiek nie założę konta na serverze tylko na takim loginie mogę sie zalogować do gry...pomimo tego ze na serverze mam inny login do konta...
hmm... to wyobraz sobie ze np. miales konto na Rd z loginem Ziutek i haslem #<3o3 4mk... teraz zakladasz konto na WE z calkiem innym loginem i haslem... ale ten login i haslo dzialaja tylko na stronie www,bo jak chcesz sie zalogowac do gry,to wyskakuje ci ze nie ma takiego konta... ale jak wpiszesz ten login i haslo z poprzedniego serverka,to logujesz sie tym do gry na serverze WE... czy tam jakim s innym