Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Tu znajdziecie wszystko na temat osób z klanu. Nie wiesz jaką profesje zrobić?? zobacz na listę popatrz jakich profesji brakuje i zrób jedną z nich.
Obecna lista:
- Kanzaki - SH, Karu - Craft
- Perkun - SH, Kruk - SK
- Misato - SPS, Haru - Spojl, Elie - Necro
- Yoschi - Sorc <- Gracz nieaktywny
- Qlimax - Spojl, HardStylE - Destro
- ZlotaR - Tyrant
- Siwa - SH
- Ken - TH, Lycon - PP <- Gracz nieaktywny
- DarkRei - PR, AyanamiRei - Paladin
- Fenix9321 - Sorc
- Noelle - AW
- Daimon - SH, Duma - BD
- Hanabi - HE
- Falcon - Glad
- LittleAngel - Tropper
- RaT - Assasin
- Skurwol - EE
- Adrielle - PW
- Ichimaru - SK
- Ciemny - Tyrant
- ZoltaR - Tyrant
- Rahzellos - Necro
- Kivan
-
Byli członkowie:
- Thourus
- Dooma, Xaven
Nowy użytkownik
Ja postanowilam sie przywitać. licz na Wasza wyrozumialosc i cierpliwosc. Gra mnie wciagnela ale nie mam za wiele czasu na nia. Staram sie za Wami nadazyc ale nie zawsze mi wychodzi. po pierwsze nie kumam wszystkich waszych srotow. Po drugie mam zamiar sie podlaczac do wielu wypraw tylko czas nie zabardzo pozwala, bo nigdy nie wiem kiedy mnie do pracy wezwą. Poza tym prosze o jakis link do stronki gdzie sie moge wszystkiego krok po kroku o tej grze dowiedziec, bo jeszcze mam ogromne braki.
Poza tym dzieki za ciepłe przyjęcie mnie do siebie
Jejku to było naprawdę miłe Nie ma sprawy rozumiemy twoją sytuację wielu z nas także pracuje ^^ będziemy ci pomagać jak tylko będzie się dało obiecuje to z mojej strony ^^ skrótów z czasem sie nauczysz jak czegoś nie będziesz wiedzieć pytaj od tego jesteśmy żeby ci tłumaczyć ja też czasem nie rozumiem wszystkiego co ludzie mówią cały czas się uczę i jeszcze nie wiem wszystkiego. oczywiście już ci daję linki do stron.
http://lineage.pmfun.com/
http://lineage2.stratics.com/wiki/Main_Page
A tak z mojej strony to bardzo mi miło że spodobała się atmosfera mam nadzieję że będzie tylko lepiej ^^.
Komichiwa Klanie Cały , Chciałbym sie przedstawić jako że jestem nowym członkiem klanu.Parę słów ode mnie mój nick Ichimaru (na sieghardt Shikimaro) Gram Shilen Knightem a więc tank, postaram sie użyczyć wam jak najwięcej mojego czasu by jak najlepiej wspierać klan i pomagać,
myślę że nasza współpraca będzie sie układać pomyślnie.
Ichimaru napisał:
Komichiwa Klanie Cały , Chciałbym sie przedstawić jako że jestem nowym członkiem klanu.Parę słów ode mnie mój nick Ichimaru (na sieghardt Shikimaro) Gram Shilen Knightem a więc tank, postaram sie użyczyć wam jak najwięcej mojego czasu by jak najlepiej wspierać klan i pomagać,
myślę że nasza współpraca będzie sie układać pomyślnie.
potankujemy razem , witamy w klanie. trzeba pomyslec o armorze dla kolegi