Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Witam czy wiecie co to Rift??
Rift to miejsce gdzie można dostać sie tylko z katek przez specjalny tp który wymaga Q i dodatkowo pewnych itemków, jednakże w środku dropuja itemy z niesamowicie dużym procentem ale do tego trzeba mocnego party w Rifcie są pokoje każdy pokój to przedział 10 lvl'i więc można wybrać sie dowolnym pt i tu wysuwa się moje pytanie czy jesteście chętni na wyprawę do Rifta?? jeżeli tak to napiszcie kiedy możecie dłużej posiedzieć, czy jesteście zapisani do Katek czekam na psoty.
Warto bo procent naprawdę jest duży a drop bardzo przydatny.
Jeżeli nie znajdzie się party to pomysł przepadnie. Pozdrawiam.
Daimon napisał:
ja z checia, z tym ze dopiero za tydzien:] bo nie jestem zapisany.
Proszę cię Daimon jak proszę o coś w poście to napisz wszystko o czym proszę żebym potem nie musiał pisać pod postów. ^^ A godzinę mógłbyś napisać?? bo tam naprawdę sporo zejdzie ^^
Co do Rift'a to to powinno sie przydać :
QUEST - In the Dimensional Rift
Questa bierzemy w każdych katakumbach i nekropolii obok wejścia od POMNIKA. Po lewej stronie stoi pomnik, od którego można wziąść sobie tego questa. Zbieramy w nim Dimension Fragment Dimeonds, których raczej nie sprzedamy, chyba, że ktoś ma szczęście. Ale tymi diamentami płaci się za TP do RIFT'a (turniej Seven Sings - sale z mobami oznaczone co 10 lvl'i najlepiej iść w FULL PTjak dla mnie jest to WARUNEK, żeby jak najdłużej przeżyć - ale są bardzo dobre dropy).
Witam planowana wyprawa na rifta to Niedziela Wieczór: każdy kto che musi spełnić następujące warunki:
- Musi być zapisany do katek
- posiadać 50 sztuk tego http://lineage.pmfun.com/item/7079/dime … gment.html