Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Witam Wszystkich tych ktorzy odwiedzili nas aby podzielic sie swoimi odczuciami i wrazeniami po pierwszym zorganizowanym evencie PvP. Tu mozecie napisac co np. mozna poprawic i wprowadzic w zycie w nastepnym evencie Gratulacje dla xxxLUKASxxx za wygrana ;]
W sumie mogło być z tym, że wypadałoby to wszystko przyspieszyć bo bardzo niezorganizowane było. ogólnie jakby Hanabi nie trafiła do jaila to może byłoby jeszcze więcej akcji.
No ale jakby Hanabi faktycznie niebyla w jailu to nie bylaby juz zabawa wszyscy by prawdopodobnie lezeli ;P No moze i troszeczke bylo to niezorganizowane ale wszystko toczylo sie w miare bezblednie. Bylo brzy tym troche emocji
no i troche smiechu jak polowa graczy poza xxxLUKASxxx i mna uciekala przed Azumi to bylo kino xD
Niezorganizowane?? rozchodzi ci się o to że ludzie musieli np: skończyć albo gdzie iśc?? nie jestem gm'em żeby rzucić na wszystkich raid cursa żeby nic nie robili. daj taka władzę to i od razu będzie lepiej, następnym razem wszystkich zabije a kto będzie walczy będzie wskrzeszany. Pasuje taka opcja??
Btw to nie było losowanie... miałem wszystko rozpisane... ale spróbuj poprowadzić coś sprawianie jak wszyscy coś od ciebie chcą... Do nie których nie docierało co mówiłem po 4 razy musiałam sie pytać czy "RDY??" itd. wiec to nie raczej organizacja była kiepska a ludzie nie potrafiący sie zachować nie mówię t akurat o wszystkich uczestnikach.
to swoja droga, ale zostawmy chwilowo sprawy organizacji. Ten event pokazal jak wiele brakow mamy na temat ataku i skili naszych postaci, ile daje pozadne uzbrojenie, co najmiej ja moge to osobie powiedziec
KonikGaB napisał:
Btw to nie było losowanie... miałem wszystko rozpisane... ale spróbuj poprowadzić coś sprawianie jak wszyscy coś od ciebie chcą... Do nie których nie docierało co mówiłem po 4 razy musiałam sie pytać czy "RDY??" itd. wiec to nie raczej organizacja była kiepska a ludzie nie potrafiący sie zachować nie mówię t akurat o wszystkich uczestnikach.
Wiem o czym mówisz i właśnie to miałem też na myśli. Nigdzie przecież nie napisałem, że brak organizacji to wina prowadzącego.
Ale mówiąc w prost event i tak się udał więc jest git xD następny będzie na pewno lepszy zbierze się więcej osób i będzie jeszcze więcej zabawy