Heaven And Hell - When Death Look Into Your Heart Angels Protect You And Begin Never Ending Battle.

Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon

Ogłoszenie

Broadcast On~~

#1 2008-04-27 18:32:08

perkun

Heaven And Hell

Punktów :   

RB party

Rb party - w tej kwestii po prostu leżymy. Bez EE oraz tanka na odpowiednich levelach nie jesteśmy w stanie nic w tym temacie zrobić. Na pomoc innych klanów nie ma raczej co liczyć, sami raczej widzicie ze tu każdy sobie. Więc sprawa jest nastepująca:

Q na 3 subclasse  - Fate's Whisper -  jest nie do zrobienia bez EE i tanka. Kto zrobi i bedzie gral w/w postaciami? Aktywnie graL? Ja od zera zaczne tanka. Licze na pomoc w expieniu, follow i moze komus dam pasy jak ktos bedzie chcial sie pobawic.

EE. kto bedzie gral ta postacia? i szybko wbije jej wymagane levele ? :)

szybko to trzeba rozwiazac bo inaczej mozemy sobie w nieskonczonosc biegac po HS czy FOD  tylko ze nic z tego nie wyniknie.

#2 2008-04-27 21:00:16

misato

Moderator

Punktów :   
Nick w L2: Misato, Kaminagi, Karu_HaH

Re: RB party

No to wiadomo że bez tanka i EE na takim serwie  suby nie zrobisz. ja mógłbym zacząć EE robić. Ale tak jak Ty w większości będę musiał follow. bo tym sam nic nie zrobie.

"...Ore Wa Jibun No Kotobaua Magene, Sorega Ore No Nindoda..."
Pozdrawiam Wszystkich ^^

#3 2008-04-28 15:08:02

perkun

Heaven And Hell

Punktów :   

Sluchaj mam 22 lvl dopiero, zrob szybko EE i wtedy poexpimy razem. Moze dzis wieczorem ? Dobrze by bylo zeby pasy na EE - tak jak moze i na tanka - byly do udostepnienia wybranym osobom z klanu na wypadek "niedysponowania" na czas Raidu.

No ale to konkretna i szybka decyzja jest potrzebna. Robisz?

#4 2008-04-28 16:12:27

Adriielle

Nowy użytkownik

Punktów :   

juz jest ee i bedzie szybko expil nie martwcie sie:)^^

A ty co zrobiles dla Klanu?

Stopka forum

RSS