Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Rb party - w tej kwestii po prostu leżymy. Bez EE oraz tanka na odpowiednich levelach nie jesteśmy w stanie nic w tym temacie zrobić. Na pomoc innych klanów nie ma raczej co liczyć, sami raczej widzicie ze tu każdy sobie. Więc sprawa jest nastepująca:
Q na 3 subclasse - Fate's Whisper - jest nie do zrobienia bez EE i tanka. Kto zrobi i bedzie gral w/w postaciami? Aktywnie graL? Ja od zera zaczne tanka. Licze na pomoc w expieniu, follow i moze komus dam pasy jak ktos bedzie chcial sie pobawic.
EE. kto bedzie gral ta postacia? i szybko wbije jej wymagane levele ? :)
szybko to trzeba rozwiazac bo inaczej mozemy sobie w nieskonczonosc biegac po HS czy FOD tylko ze nic z tego nie wyniknie.
No to wiadomo że bez tanka i EE na takim serwie suby nie zrobisz. ja mógłbym zacząć EE robić. Ale tak jak Ty w większości będę musiał follow. bo tym sam nic nie zrobie.
Sluchaj mam 22 lvl dopiero, zrob szybko EE i wtedy poexpimy razem. Moze dzis wieczorem ? Dobrze by bylo zeby pasy na EE - tak jak moze i na tanka - byly do udostepnienia wybranym osobom z klanu na wypadek "niedysponowania" na czas Raidu.
No ale to konkretna i szybka decyzja jest potrzebna. Robisz?