Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Jeżeli macie jakieś propozycje dotyczące umilenia gry w klanie, jakie kol wiek sposoby żeby gra była ciekawsza piszcie postaram się to wprowadzić w życie z waszą pomocą ^^
Zawsze mozna zrobic event kto pierwszy ubije CL'a xD Gorzej dla Ciebie jeżeli rzucą się wszyscy naraz xP wtedy będze sieka jak nic xD xD
To jest przereklamowane. Na tym serverze bije się baiuma we 2 osoby. Wg mnie fajnie by było zorganizować taki evencik pvp turniejowy jak był o Arcana Mace. Nie mówię tu o nagrodach w formie broni S-Grade ale na przykład armorki S ładnie by tu się sprawdziły. Szybko się je składa itd.
Może i pomysł stary jak świat ale jest tu jeszcze jeden ukryty motyw. Trening. Powiedzmy sobie szczerze niewielu ludzi w klanie potrafi tak naprawdę dobrze grać, a evencik pvp na zasadach Oli mógłby sporo pomóc.
Wedlu mnie to swietny pomysl, pvp o S-Grade. Czy to bedzie jakis drop z RB czy sie poskreca zawsze mozna pvp uzadzic o to xD tylko z jedna zasada... osoba tora np. juz walczyla i wygrala taka sama bron lub arma w ostatnim evencie klanowym nie moze walczyc drugi raz o ten sam item co poprzednio. Rozmawialem juz o tym z Sarah on jest jak najbardziej za. I tak jak juz Sozo powiedzial bedzie to cos na zasadach oli czyli self buffy itd...
Jestem za turniejem jak najbardziej. I popieram Hanabi może to być nawet turniej o S grade sety ja sobie z chęcią podbije swoje seciki jeśli bym wygrał. A trening jak najbardziej można y nawet robić takie treningi na życzenie bez nagród że polepszyć swoje umiejętności to mogło być tez dobre ale to zależy juz od Klanowiczów.