Forum klanu Heaven And Hell na serverze Valinor, Red Dragon
Witam jak wiecie utrzymanie CH kosztuje wiec z dniem dzisiejszym 21.04.2008 wprowadzam składki dziennie 2kk od osób z postaciami 50+ lvl. Pieniądze należy wpłacać do CWH jeżeli będzie więcej osób online to składki zostaną pomniejszone rozchodzi się głównie o utrzymanie CH. proszę o każdego o podpis pod tym postem że sie zgadza.
Mała poprawka do wyżej wymienionej ustawy.
- lvl 60+ - 4kk tygodniowo
- lvl 40 - 60 - 1kk tygodniowo
- lvl 0 - 40 zwolnione z opłaty
Z dniem 09.05.2008 Składka na CH zostaje obniżona do 2kk tygodniowo mam nadzieje ze was to satysfakcjonuje.
Proszę o jedno kto wpłacał bądź chce wpłacić pieniądze niech pisze.
Składki:
- 21.04.2008 - 27.04.2008 - Kanzaki, Misato, Yoschi, Qlimax, Perkun, Siwa, : Zalegli - Zoltar, Ken, Fenix9321, Daimon, Adrielle, DarkRei, Skurwol, Noelle
- 28.04.2008 - 04.05.2008 - Skurwol, Kanzaki, Adrielle, Siwa, Misato : Zalegli - Yoschi, Qlimax, Perkun, Zlotar, Ken, Fenix9321, Daimon, DarkRei, Noelle
- 05.05.2008 - 11.05.2008 - Misato, Kanzaki, : Zalegli Skurwol, Adrielle, Siwa, Yoschi, Qlimax, Perkun, Zlotar, Ken, Fenix9321, Daimon, DarkRei, Noelle
Hehe 2kk dziennie to male szalenstwo czyz nie? tygodniowo idzie 14kk od osoby - na co - na utrzymanie Clan Hallu? A ja tygodniowo pale dwa miecze itp i skad kase na to brac?
Chyba ze przewidziane sa w tej kwocie jakies niespodzianki, bilety na MOS itp itp, wtedy co innego
Ostatnio edytowany przez perkun (2008-04-21 18:21:11)
Może teraz być Perkun wydaje mi się ze faktycznie przesadziłem wcześniej ale żeby każdy dawał do CWH to będzie dobrze.
Wiesz składki można płacić pod koniec tygodnia i gwarantuje ci że to nie jest dużo 4kk dla postaci 60+ a poza tym czasem może być kasa na gwałt na coś potrzebna a tu ci braknie i co wtedy?? wtedy można z CH wyciągnąć. ja dziennie nabijam 10kk kaski a gram spojlem, kraftem i SH. Wydaje mi się że jednak to jest najbardziej optymalna opcja. Ale jeżeli chcecie to można zrobić sondę na ten temat: obniżyć składki i nie mieć nic w zapasie kiedy będzie potrzeba?? np jak zdobędziemy zamek i trzeba będzie nasionka wykupywać za kasę?? a to bardzo dużo kosztuje, czy zostawić taką składkę jaką jest i żeby było na czarną godzinę albo żeby pozwolić rozwijać się naszej społeczności HaH.
aha zapomnialem napisac ze co do skladek powinnno byc rozgraniczenie na nukow i wojownikow nukerzy szybciej expia i latwiej im zbierac kase moga expic samemu jak nie ma nikogo:) a wojownik np ja dagger ciezko samemu expic a przy tym zarabiac dlatego wnosze prozbe o podzielnie skladek miedzy nukerow a wojownikow mysle ze nuker moze zostac puki co 4kk ale wojownik 2kk ze wzgledu na trudnosci w zarabianiu i expieniu samemu:) thx
A ty co zrobiles dla klanu?
Hmmm nie powiedzialbym ze dagger jest najlepszym wariorem do expa tyrant? destro? SK? a ja gralem nukami dlugo i wiem ze zarabianie daggerem a nukiem to przepasc okropna .Bez pt to daggerem mozesz zabijac niedzwiedzie przed dion:]
A ty co zrobiles dla klanu?
Jasne, że przepaść. Dagger z powodu atk spd zużywa kolosalne ilości SS porównywalne nawet z łucznikiem. Destro do expa marny(bez frenzy załączonego) ale co kto lubi. Tyrant względnie znośny, SK w samotnym expie po 60lvlu tandeta okropna. Uwierz nie gram w to od wczoraj.